SUHDESOPPA!

Improvisaatioteatteri Läsnäolopakko esittää:
Improvisoitu suhdesoppa Viidennellä Näyttämöllä!

Kaikki ovat ihastuneita, mutta kuka keneen? Läsnäolopakon koko illan improvisoidussa musiikkinäytelmässä katsojat pääsevät aitiopaikalle seuraamaan ihmissuhdekoukeroita.

Tarinan hahmot kaipaavat kaikki elämäänsä piristystä, toiset enemmän ja toiset vähemmän. Jokaisella on jonkinlainen unelma tulevasta. Antamalla esiintyjille erilaisia vaikutteita, katsojat pääsevät osallistumaan lavalle syntyvään ihmissuhdedraamaan. Lopulta nähdään kuka saa kenet, kenen tavoitteet toteutuvat ja kuka (tai ketkä) jäävät nuolemaan näppejään.

Koska esitys on täysin improvisoitu, ei mitään ole suunniteltu saati käsikirjoitettu etukäteen. Esitystä ja sen käänteitä luodaan yleisön edessä siinä hetkessä ja lavalla olevat esiintyjät tietävät yhtä paljon näytelmästä kuin yleisökin, tarinan hahmot ehkä jopa vähemmän. Istu siis illallisen ääreen, ota kauha käteen hämmentääksesi soppaa ja antaudu improvisaatiolle!

Läsnäolopakon improvisoidut esitykset ovat koko illan viihdeshow, jonka aikana yleisölle tarjoillaan kolmen ruokalajin social dining- illallinen. Esityksen kesto on noin 2,5 h sisältäen kaksi väliaikaa. Mahdolliset ruoka-aineallergiat ja erityisruokavaliot tulee ilmoittaa hyvissä ajoin etukäteen ravintolan sähköpostiin myynti@viidesnayttamo.fi.

Työryhmä:

Antti Ainola
Nuppu Ervasti
Markus Kaustell
Alina Kilpinen
Otso Lauerma
Teemu Lahtonen
Vehka Liimatainen
Jarno Muro
Ville Pakarinen
Hannu Rantala
Joonas Simula
Kaisa Suokas
Sinimaria Tomperi

Esiintyjiä nähdään kerrallaan kuusi. Lisätietoja Läsnäolopakko-ryhmästä saat improvisaatioteatteriyhdistyksen verkkosivuilta

Esityslippu sisältää improvisoidun kolmen ruokalajin jaettavan social dining- yllätysmenun, ilmoitathan etukäteen mahdolliset ruoka-aineallergiat/ erityisruokavaliot myynti@viidesnayttamo.fi

ESITYSPÄIVÄT JA LIPUT

Osta liput Turun kaupunginteatterin verkkokaupasta

Esityspäivät

13.10.2023 (Ensi-ilta)

14.10.2023

10.11.2023

11.11.2023

8.12.2023

9.12.2023

Ovet ravintolaan aukeavat klo 19.30. Esitykset klo 20, kesto n. 2,5 tuntia. Esityksen ikäraja on 18 vuotta.