RUOKALISTA

TEATTERIMENU 49 €

Vihreää parsaa, 64-asteinen muna ja hollandaisekastiketta (L,G)

*****

Härän fileetä, choronkastiketta, rapua, parsaa ja friteerattua varhaisperunaa (L,G)

TAI

Päivän kala, kermaviilikastiketta, varhaisperunaa ja kasviksia (L,G)

*****

Raparperitartaletti, mansikkaa ja vaniljavaahtoa (L)

ALKURUOAT

Vihreää parsaa, 64-asteinen muna ja hollandaisekastiketta (L,G) 12 €

Paistettua kampasimpukkaa, mätiä, tillimajoneesia ja pikkelöityä kurkkua (L,G) 13 €

Grillattua parsaa ja marinoitua tomaattia (Veg,G) 11 €

Toast skagen (L)  11 €

PÄÄRUOAT

Päivän kala, kermaviilikastiketta, varhaisperunaa ja kasviksia (L,G) 29 €

Härän fileetä, choronkastiketta, rapua, parsaa ja friteerattua varhaisperunaa (L,G) 35 €

Parsarisottoa ja paistettua kampasimpukkaa (L,G) 25 €

Grillattua sydänsalaattia, parsaa, pi pil-kastiketta ja friteerattua varhaisperunaa (Veg,G) 23 €

JÄLKIRUOAT

Crème brûlée ja marinoituja marjoja (L) 10 €

Passionpannacotta ja lakritsimoussea (Veg,G) 10 €

Raparperitartaletti, mansikkaa ja vaniljavaahtoa (L) 10 €


L=laktoositon, G=gluteeniton, VL=vähälaktoosinen, Veg=vegaaninen